MENÜ
 • Szexshopot próbált kirabolni a tizenéves

  Az eladó csellel menekült meg.

  Tegnap este a tizenhét éves Cody Connor  berontott az Orlandotól mintegy 50km-re lévő DeBary városában lévő szexshopba. Azonnal a kasszához sietett, majd hirtelen előrántotta fegyverét kabátja alól és a pénztár tartalmát követelte az eladónőtől. Azonban a négy gyermekes anyuka megpróbált hatni a fiatal fiúra.

  “Azt mondtam neki, hogy higgye el, nem éri meg. A pénz, amely a kasszában van, alig pár tízdolláros, viszont úgyis elkapják a rendőrök, mellyel tönkreteheti egész életét.” – nyilatkozta Cheryl Hunter  – “Igaz, hogy nagyon megrémültem először, ám az adrenalin valamiféle plusz erőt adott, mely segített abban, hogy megpróbáljam higgadtan kezelni a helyzetet.”

  A nő közel húsz percig győzködte a fiút tettének helytelenségéről, aki a vita közben elmondta, hogy családja két tagja is súlyosan beteg, ezért van szüksége a pénzre, hogy segíthessen nekik. Cheryl ezenután megpróbálta meggyőzni, hogy inkább jelentkezzen hozzájuk a nemrég meghirdetett állásra. Természetesen ez csupán csapda volt.

  A fiú hosszas rábeszélés után végül eltette fegyverét, a nő pedig átrohant a szomszédos boltba, majd értesítette a rendőrséget. Cody ellen fegyveres rablás kísérlete miatt indítottak eljárást.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon