MENÜ
 • Szexre kényszerítette pácienseit

  A newporti pszichiáter meztelenre vetkőztette női klienseit és halott idéző szeánszokat tartott privát rendelőjében.

  A 49 éves Karl Lang azzal győzködte a gyanútlan hölgyeket, hogy a vetkőzés, illetve a szexuális játékok fokozzák a bennük rejlő “pszichikus erőket”. A hiszékeny nők halott rokonaikkal szerettek volna kapcsolatba kerülni. Borsot árat fizettek az ígért szolgáltatásokért, és szinte bármit elhittek volna a kuruzslónak, csakhogy sikerrel járjanak.

  A férfi persze tartott attól, hogy lebukik, ezért megfenyegette egy kliensét: ne beszéljen senkinek sem a módszereiről, ő ugyanis “Krisztus reinkarnációja”, és titokban segít az embereknek. A Lang-féle szeánszokról egy húszas éveiben járó nő így számolt be: „Sebezhető, bizonytalan és befolyásolható voltam – és ő ezt pontosan tudta. “Azt hajtogatta, hogy teljesen normális, amiket csinálunk, de én kellemetlenül éreztem magam, úgy éreztem kényszerítenek valamire” – mondta a Sun brit napilapnak.

  A hölgy elmondta azt is, hogy Lang egy ízben orális szexben részesítette egyik fiatal kliensét a többiek szeme láttára. Azt hazudta, hogy a spirituális világ utasította arra, hogy ezt tegye.

  “Az ügyész kegyetlen trükknek minősítette Lang gyakorlatát. Telejsen átmosta az agyukat, hisz azt állította, minél felháborítóbban viselkednek, annál könnyebb lesz kapcsolatot teremteni a holtakkal” – mondta Matthew Roberts. Karl Lang tagad minden ellene felhozott vádat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon