MENÜ
 • Szexmunkás volt a villalakó

  Több exvillalakóról derült ki már előzőleg, hogy pénzért árulta a testét, most a ValóVilág 6 luxusbörtönének egyik rabja került reflektorfénybe.

  Így mutatkozott be kisfilmjében Aradi (VV) Charlotte: „Fontos tudni rólam, hogy a kedvenc játékszereim a férfiak. Ötszázig számoltam a partnereimet, de minek számolni, élvezni kell”. Azt azonban nem említette meg, valószínűleg mégsem okoz senkinek meglepetést, hogy a megszámlálhatatlan férfi közül megannyi pénzért volt együtt Charlotte-tal a svájci A2 – The Club vendégeként.

  140121_vvcharlotteprosti

  Belekeveredett Varga Zsolt, az UFO popegyüttes vezetőjének büntetőügyébe is, hoszteszmunkára jelentkezett hozzá. Bírósági vallomásában a 2012 áprilisában letartóztatott vádlott azt vallotta, hogy a lány azért jelentkezett hozzá, hogy lemezlovas-karrierjét elindítsa. A híreszteléseket Zsolt ügyvédje, dr. Szigeti Szabolcs is megerősítette, csupán azt furcsállotta, hogy miért hallgatta el egyáltalán múltját a lány.

  UFO Zsolti 100 ezer forintot adott kölcsön a lánynak, amit aztán vissza is kapott, de ismerettségük révén szerzett tudomást róla a lány, hogy a Luzern közeli A2 klubban 700 ezer forintnak megfelelő svájci frankot kereshet szexmunkával, így Charlotte később el is indult “szerencsét próbálni”. UFO Zsolti azt is elmondta ügyvédjének, hogy örömére szolgál, hogy segíthetett a lánynak álmai megvalósításában, hiszen neki köszönhetően vásárolhatta meg dj.-karrierjéhez szükséges felszerelését

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon