MENÜ
 • Szexiparral szakítana szerelméért Szandika

  Miután kihevertük címben szereplő alliterációt, bombahír következik: Szandika szerelmes!

  Olyannyira komolynak tűnik a dolog, hogy a ValóVilág negyedik szériájának játékosa, még a felnőttfilmek világával is leszámolna kedvese kedvéért. Habár csak néhány hetes a kapcsolat, nagy a boldogság, a szőke plasztikcica újragondolta a jövőjét. És abba a pornózás nem fért bele. Ugyanis az erotikus táncos műsorának sikerei után a pornószakmában keresett volna érvényesülési lehetőséget; ám a szerelem közbeszólt.

  „Úgy döntöttem, nem vállalok pornózást – döntött Szandika. Korábban már tárgyalni kezdett Tomor András pornóproducerrel, hogy „sztárt” csinálnak belőle, de végül meggondolta magát. – Legfőképpen az új kapcsolatom miatt. Ő nem híve az ilyen dolgoknak, ezért vetkőzni sem fogok többé. Utoljára az Erotika Expón lehet látni, mert már korábban elfogadtam a felkérést. Azt az egy show-t még megcsinálom becsületesen, mert senkit nem akarok átverni, de utána vége”.

  Az egykori villalakó úgy érzi, most hosszú távra tervezhet.

  „Érte érdemes feladni ezt is, mert nagyon boldoggá tesz, s ez nekem mindennél fontosabb. Néhány hete villámcsapásként ért ez a szerelem. Soha nem találkoztunk egymással, ő csak a tévében látott előzőleg, de mindkettőnk részéről szerelem volt első látására. Furcsa körülmények között találkoztunk, de hangsúlyozom, hogy nem szórakozóhelyen. Minden időmet a barátomnál töltöm, félig-meddig már össze is költözzünk”.

  Szép szexipartól-szabad szerelmet!

  Forrás. Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon