MENÜ
 • Szexeltek a jobb jegyért

  Az amerikai iskolában szexért cserébe kaphattak jobb minősítést a diákok.

  Az egykori tanár és futballedző az ügyészség szerint jobb jegyekért cserébe szexet kért a diáklányoktól egy oklahamai középiskolában. Két rendbeli nemi erőszakkal és kilenc más bűncselekménnyel vádolják.

  Öt érintett lányt azonosítottak a nyomozók a délkelet-oklahomai Atoka Gimnázium tanulói közül, de úgy hiszik, vannak mások is, akik eddig nem jelentkeztek a hatóságoknál. Az ügyészek szerint Casey Hauff azt vallotta, hogy sok lány akart vele lefeküdni azért, hogy jobb jegyeket kapjanak.

  “A szexuális együttlétek egy része az iskolában, az órák közben történt” – nyilatkozta Gene Dodson, Atoka rendőrfőnöke a helyi sajtónak. – “Néhány lányt még arra is megkért a tanár, hogy küldjenek magukról meztelen képeket a mobiltelefonjára.”

  “Az ügyekre azután derült fény, hogy egy állítólagos áldozat beszélt róla egy osztálytársának, aki viszont beszámolt róla az iskola vezetőségének.  Más lányok zavarukban és szégyenükben először nehezen nyíltak meg a nyomozóknak, mikor az iskolában történtekről kérdezték őket. A tanárral kapcsolatos, rendkívül súlyos állítások miatt a helyi rendőrség az állami hatóságoktól kért segítséget az eset kivizsgálásához” – tette hozzá a rendőrfőnök. – “Ez egy kisváros. Az emberek idegesek, feszült helyzet alakult ki.”

  Hauff, akit 16 éven aluli lányok elleni, különböző szexuális bűncselekményekkel vádolnak, a napokban maga jelentkezett az atokai fogdán, miután körözést adtak ki ellene.  250.000 dolláros – körülbelül 5,5 millió forintos – óvadék ellenében helyezhetik szabadlábra.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon