MENÜ
 • Szexbotrány az erődben

  Eléggé kiverte a biztosítékot az angoloknál, hogy a Fort Amherstet pornóvillának használták.

  Az Amherst-erődítményt még 1755-ben építették, hogy Napóleon seregei elől védelmet nyújtson a briteknek. A különleges építmény része az Angol Nemzeti Kultúrális örökségnek, illetve éppen most folynak a tárgyalások arról, hogy a Világörökség részévé nyilvánítsák.

  Ez utóbbinak valószínűleg nem kedvez az a napokban kitört botrány, mely a helységet övezi. Történt ugyanis, hogy egy pornófilmeket készítő stáb kibérelte egy napra az erődöt és nyilvánvalóan nem a történelmi hangulatot igyekeztek magukévá tenni. Sokkal inkább egy – a címből könnyen kikövetkeztethetően a Knight Rider-sorozatra emlékeztető – ‘Tight Rider’ néven a napokban a Porn TV televízió műsorára került filmet rendeztek. A történet részletes kifejtésétől most eltekintenénk, azonban az biztos, hogy a ‘Michael Tight’, illetve a több mint száz felnőttfilmben szereplő Natali D’Angelo főszereplésével készült film nem kifejezetten a Napóleoni háborúk eseményeit igyekezett feltárni.

  A film nyilvánosságra kerülése óta számos kritika és panasz érkezett az azóta már turisták előtt is látogathatóvá tett intézmény ellen, akik széttárt karokkal, szemlesütve válaszolnak. Állításuk szerint ugyanis fogalmuk sincs róla, melyik munkatárs és milyen feltételekkel engedélyezte a film elkészültét. Mindenesetre belső vizsgálatot indítottak, hiszen az incidens egyértelműen rossz fényt vet a történelmi emlékműre.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon