MENÜ
 • Szex után alszanak igazán jól a férfiak

  A férfiak és a nők alvási szokásai eltérőek, de egyik nemhez tartozó válaszadók sem szolgáltak különösebb meglepetéssel egy ausztrál alvási szokásokról szóló kutatás során.

  Egy ausztrál kutatás során több mint háromszázezer férfit kérdeztek meg, mi segít nekik minél könnyebben elaludni. A válasz pedig egyáltalán nem volt meglepő. Egyharmaduk számára a lefekvés előtti légyott a megfelelő megoldás az alvási problémák kiküszöbölésére. Az elsöprő többséggel adott válasszal olyan nevetséges módszerek kívántak versenyre kelni, mint a langyos tej, vagy a forró fürdő. De valljuk be, ezek kevésbé izgalmas elfoglaltságok, mint egy jó kis hancúrozás és az azt követő isteni szundikálás.

  A nők azonban valahogy másképp reagáltak a kérdésre és az ő esetükben egy csésze kamillatea győzött és csak ezt követi az intim együttlét nyugtató hatása. A szakértők szerint ennek az lehet az oka, hogy az együttlétek után a nők felfokozott érzelmi állapota egy ideig még nem képes lenyugodni annyira, hogy békés alvásba csapjon át a dolog, ellentétben a férfiakkal, akik nagyrésze képes akár percekkel az együttlét után is elaludni. Ráadásul a nők a kutatások szerint hajlamosabban lefekvés után a problémákon rágódni mint férfi társaik, ezért előfordulhat, hogy a másnapi tennivalóktól való félelem, vagy az anyagi problémák ekkor tornyosulnak a fejük fölé. Ezért hát valószínűleg tényleg egy csésze nyugtató kamilla-tea lehet a megoldás az összebújás helyett, de persze ezutóbbi sem okoz különösebb gondot. Sőt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon