MENÜ
 • Szex és New York a Gleeben

  Ezúttal nem mást, mint az egykor óriási népszerűséggel futó sorozat, a Szex és New York főszereplőjét és producerét, Sarah Jessica Parkert kérték fel, hogy a következő évadban ő is szerepeljen.

  A Glee című népszerű amerikai sorozat újabb fénnyel szeretné gazdagítani a repertoárját. Ezúttal nem mást, mint az egykor óriási népszerűséggel futó sorozat, a Szex és New York főszereplőjét és producerét, Sarah Jessica Parkert kérték fel, hogy a következő évadban ő is szerepeljen.

  A színésznő talán utoljára fog még egyszer igazi belevaló new yorkit játszani. Ezúttal is a Vogue divatmagazin munkatársaként, online szerkesztőként tűnik fel a főiskolai mindennapokban. A producer, Ian Brennan a következőképpen fogalmazott a várható új szereplőről: “Kicsit elhasználódott, excentrikus, fantasztikus. Remek lesz.”

  Ezen felül egy másik Glee-munkatárs is meglebegtett híreket Twitter-oldalán: “Találjátok ki, ki fog segíteni Sarah Jessica Parker ruháinak kiválasztásánál a Gleeben? A hihetetlen Anna Wintour.” A hölgy nem más, mint a Vogue amerikai kiadásának nagyhatalmú főszerkesztője immár évtizedek óta.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon