MENÜ
 • Szevasz tavasz!

  A nagykabátokat végleg a szekrények mélyére száműzhetjük!

  Ismeritek azt a mondást, miszerint “Sándor, József, Benedek, zsákban hozzák a meleget”? Ez annyit tesz, hogy Sándor, József és Benedek napján, azaz március közepe környékén a visszaemlékezések szerint végleg be szokott köszönteni a jó idő. Többet süt a nap, melegebb van, hónak már nyoma sincs sehol. Az időjárás-előrejelzések szerint ez a szólás-mondás idén is remekül meg fogja állni a helyét.

  Míg holnap, azaz szerdán előfordulhatnak itt-ott erősebb szelek, akár még csapadék is, addig csütörtöktől, azaz nemzeti ünnepünktől kezdve egyre szebb lesz az idő és ha minden igaz így is marad! Úgyhogy le lehet kapni a kabátokat és vastagabb pulcsikat és elő lehet venni a napszemüvegeket, vagy akár a rövidnadrágokat, szoknyákat is. A hosszú hétvégén a hőmérséklet napközben akár 23 fokig is felmehet!

  Szerencsések vagyunk, mert két évvel ezelőtt például egyáltalán nem volt ilyen kegyes hozzánk a természet, március 15-én heves szélviharok dúltak az országban. Ezúttal azonban nyugodtan lehet tervezni programot a szabadba. A legmelegebb természetesen ezúttal is az ország déli felében, Szeged környékén lesz. Úgyhogy indulás kirándulni, piknikezni, sétálni!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon