MENÜ
 • Szerelmet vallott Gönczi Gábor Samantha Ewingnak

  Nem kell tovább várni, szerda este az RTL Klubon visszatér a világ legismertebb texasi famíliája, az Ewing család.

  A Dallas a nemzetközi televíziós egyik kultikus sorozata, új részei már meghódították az amerikai rajongókat. Hazánk az első olyan európai ország, ahol szinkronizáltan mutatják be az új epizódokat. Gönczi Gábor, a Fókusz riportere egyedüli magyar újságíróként vehetett részt azon a londoni sajtóbemutatón, amely egész Európában elindította a Dallas-őrületet.

  “Nagy Dallas-rajong2óként elmondhatatlanul boldog voltam, amikor kiderült, hogy a csatorna engem küld Londonba és én készíthetek interjút a sztárokkal – mondta Gönczi Gábor. – “Bár szigorúan kikötötték, hogy az újságírók sem autogramot, sem közös képet nem kérhetnek, úgy alakult, hogy nekem ez mégis sikerült, és ezzel egy húsz éves álmom valósult meg. Mivel hamarabb odaértünk a sajtótájékoztató helyszínére, úgy gondoltuk, megiszunk még előtte egy kávét. Arra azonban én sem számítottam, hogy a bárban épp mellém ül le partnerével Patrick Duffy ugyanilyen szándékkal. Nem sokkal később Larry Hagman is csatlakozott hozzájuk, aki arra bíztatta őket, menjenek most már az interjúk helyszínére. Ekkor elindultak felénk, én pedig, minden bátorságom összeszedve eléjük álltam és megkértem őket egy közös fotóra.”

  “Kedvesek voltak és közvetlenek, de az esemény szabályozottsága miatt ezután erre már nem volt több lehetőségük. Larry Hagmant valószínűleg ez az új sorozat „hozta vissza az élők sorába”, hiszen a forgatások alatt is kapott kemoterápiás kezeléseket. Ő egyébként minden riporternek a mellénye zsebéből előhúzott Jockey-dollárral kedveskedett. Samantha 71 évesen úgy néz ki, mintha 45 lenne, elképesztően gyönyörű! Szerelmet vallottam neki és persze rákérdeztem, mi a titka, hogy ilyen jól tartja magát. Bobby talán élőben idősebbnek néz ki, mint egy 63 éves férfi, viszont ő volt a legkedvesebb mindannyiuk közül. Érdekes egyébként, hogy Linda Gray egyszer, Larry Hagman kétszer járt Magyarországon, és élénken emlékeznek az itt eltöltött időszakra. Ami a bemutatót illeti, hihetetlen profizmus jellemezte az egész eseményt: a színészeknek reggel kilenctől este kilencig, ötpercenként beosztották a napjukat, csupán egyórás ebédszünettel egész nap a sajtó rendelkezésére álltak. Az interjúkra pedig aszínészeket egy legalább 15 fős stáb kísérte el: többek között menedzser, sajtós, stylist, sminkes, fodrász is végigülte velük az összes beszélgetést, hogy biztosan minden pillanatban a legjobb formájukat hozzák.

  A Dallas új részei mától jelentkeznek az RTL Klubon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon