MENÜ
 • Szerelmes levelekkel bombázzák a tömeggyilkost

  Persze, már lassan közhelynek számít, hogy a lányok a rosszfiúkra buknak. Azt azonban nem gondoltuk volna, hogy ebbe a kategóriába egy tömeggyilkos is belefér!

  Anders Behring Breivik, a 77 embert kivégző norvég terrorista egyre több levelet kap.  Megdöbbentő módon főleg fiatalok írnak neki, nem egy közülük pedig szerelmet is vallott levelében.

  A húsz éves börtönbüntetését töltő tömegmészáros  számtalan rajongói levelet kap az Ila börtönbe, az utóbbi időben azonban egyre bizarrabb üzenetekkel bombázzák – írja a The Nordic Page című norvég újság.

  A börtön vezetősége már értesítette a norvég gyermekvédelmi szolgálatot, ugyanis Breivik egyre több levelet kap tinédzserektől. A tizenéves fiúk és lányok rajongásból, sőt, egyenesen szerelemből ragadnak tollat, legutóbb egy 16 éves lány vallotta be, hogy teljesen belezúgott Breivikbe.

  A leveleket természetesen átnézik és ha kell, cenzúrázzák is, ami miatt Breivik ügyvédje már több panaszt is tett. A gyermekvédők most megpróbálják felvenni a kapcsolatot a szülőkkel és figyelmeztetni őket a gyermekeik tevékenységéről.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon