MENÜ
 • Szépség bárkiből

  Egy orosz sminkes különleges tehetség birtokában van. Na meg Photoshoppal is rendelkezik.

  Vadim Andreev huszonkilenc éves, Szentpéterváron lakik és sminkesként dolgozik. Állítólag tizenhat éves kora óta ezzel foglalkozik, egészen gyorsan nevet szerzett magának a szakmában, és rengeteg orosz hírességgel dolgozott már együtt. A férfinek az a célja, hogy bebizonyítsa, hogy a nőknek nem kell plasztikai sebészekhez fordulniuk, hogy szépségkirálynőkké váljanak. Andreev ugyanis azt mondja, hogy pusztán kozmetikai szerekkel képes mindenkiből címlaplányt csinálni.

  131019_sminkes1

  Először csak hobbinak indult, gyerekkorom óta imádom átváltoztatni embereket” – mondta Andreev. Azóta is szó szerint szebbé teszi a világot. Az általa kisminkelt emberek vonzóbbak lehetnek, boldogabbnak érezhetik magukat, és így természetesen boldogabbaknak is tűnnek.

  131019_sminkes2

  A titok a szemekben van. Azon keresztül mindenkiben meglátom a szépet és ezt meg is tudom mutatni. Azt gondolom, hogy minden lányból lehet ragyogó híresség, és én szeretnék mindenkinek segíteni, hogy megtalálja a belül rejtőző szépségkirálynőt – még ha ez néha egy kicsit több ideig is eltarthat és elkél a segítő kéz” – magyarázza. Mint említette, rengeteg terve és álma van, a legfontosabbak, hogy könyvet írjon, és hogy elindítson egy saját sminkes tévéműsort.

  Forrás: Daily Mail

  Kép forrása: Daily Mail

  Ajánló

  Ezek voltak az évtized legnézettebb videoklipjei

  Egy csodálatos filmet mutatott be a Sziget: Wherever You Go

  A jövő vidámparkja megérkezett Budapestre