MENÜ
 • Szentélyt készített a kislánynak a perverz

  Perverz vállalkozás, perverz vágyak, perverz szentély

  Egy clarksville-i férfit a napokban tartóztatott le a rendőrség, miután illetlen helyeken tapogatott egy kilenc éves kislányt, sőt, egy egész szentélyt is berendezett számára!

  A 63 éves Mr. Grooms még egy vállalkozást is folytatott, melynek lényege az volt, hogy a szomszéd kislányról készített fotókat húsz dollárért. Október és január között a szomszéd család egyik közeli barátja vitte át a kislányt, hogy  a férfi lefotózhassa.

  A hatóságok elmondása szerint Grooms egy külön szobát rendezett be a lány számára eme látogatásokra, ahol többször is tapogatta őt.

  Elsőként az anyuka kezdett el gyanakodni, miután észlelte, hogy kislánya hangulata mennyire más volt minden egye “látogatás után”. Miután alaposan kikérdezte lányát, az elmesélte, hogy a család barátja hova viszi őt és ott mi történik vele…

  A család villámgyorsan elköltözött a környékről, melyről természetesen Grooms is tudomást szerzett és elkezdte látogatni a házat – annak céljából, hogy elvigye a kislány néhány személyes tárgyát, de az új tulajdonos többször is elkergette, mire az őrült perverz  megfenyegette, hogy amennyiben nem kapja meg a gyermek néhány otthagyott tárgyát, meg fogja ölni.

  A hatóságok pénteken végeztek először házkutatást a Groomsnál, akinél egy egész szentélyt találtak, a kislány fotóival és a falra írt szövegekkel – az egyik az állt a lány fotói alatt, miszerint “Csak azért élek, hogy szolgáljam a királynőm.”

  Természetesen a férfit azonnal letartóztatták és börtönben várja tárgyalását. Nem először van dolga a rendőrséggel: 1970-ben rablás miatt került összetűzésbe a hatóságokkal, 1984-ben pedig gyilkosság vádjával.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon