MENÜ
 • Szent a béke Madonna és Elton között

  Sokan a legnagyobb díva-vitának nevezik a Madonna és Elton John közti állandósult szócsatát, de úgy néz ki a háborús korszaknak vége.

  Az énekesnő és az énekes közti viták akkor kezdődtek el, mikor Madonna márciusban elhalászta Elton John elől a legjobb betétdalnak járó Golden Globe-díjat a Masterpiece című dallal. A díjátadó előtt Elton kijelentette, hogy Madge-nek esélye sincs ellene, veresége után pedig az énekes férje szólalt fel a pop királynője ellen, erős kritikával illetve a balladát.

  Madonna nem reagált a kritikákra.

  A következő nagyobb összeszólalkozás már néhány hete történt, mikor Elton John nyitotta ki a száját, Madonnát öregedő sztriptíztáncosnőnek titulálva és kifejezve, hogy haragszik az 54 éves legendára mert “olyan gonosz Gagával.” Később a sokakat felháborító nyilatkoztatot azzal magyarázta, hogy mindezt úgy nyilatkozta, hogy azt hitte, nem fog nyilvánosságra kerülni.

  Madonna ekkor sem reagált semmit.

  Egészen franciaországi koncertjéig, ahol a díjnyertes Masterpiece című dalt a zongoristának, “legnagyobb rajongójának” ajánlotta. Bár sokan azt hitték eddig, hogy a szokásos Madonna-féle csípős cinizmusról van szó, kiderült, hogy valódi megbocsátás és béke áll a háttérben.

  A régen jó barátságban lévő zenészpár ugyanis a koncert előtt néhány órával a Petite Maison nevű étteremben futott össze véletlenszerűen, ahol elbeszélgetettek egymással a szemtanúk szerint, majd egy rövid nevetgélés után még meg is ölelték egymást.

  Úgy néz ki mégis megfér két díva egy csárdában!

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon