MENÜ
 • Szent a béke Madonna és Elton között – vacsora volt az ára

  Hosszan tartó - és kissé egyoldalú - beszólogatás után békült ki a két sztár. Igaz, azért inkább nem szóban tették mindezt...

  Már több mint egy éve keserű a viszony Madonna és Elton John között, igaz, Maddie nem igazán nyilatkozott az énekesről, annak párja viszont annál nagyobb előszeretettel ostorozta a popikont.

  Az első kis durci akkor volt, mikor Elton Madonna Super Bowlos előadását kritizálta, majd miután az énekesnő elhalászta a Golden Globe-ot a zongorista elől, Elton párja az esetet szégyennek nevezte, melyet már Maddie sem hagyott szó nélkül, mely után Eltonék újra és újra beszóltak Maddie-nek.

  A két legenda viszont nem rég kénytelen volt találkozni egymással, ugyanis a sors úgy hozta, hogy egy étteremben töltöttek el egy vacsorát – természetesen külön. Eltonék viszont úgy döntöttek, hogy itt az ideje a bocsánatkérésre.

  “Már bocsánatot kértünk. Még nyáron voltunk együtt egy étteremben Franciaországban. Véletlenül. Amikor láttam, hogy bejön, küldtem neki egy levelet. Nagyon szívélyes volt. A levélben részletekbe bocsátkozóan kértem bocsánatát, leírva, hogy ennek az egésznek nem a nagyközönség előtt kellett volna zajlania. Nagyon kedves volt. Elfogadta a bocsánatkérésünket, mi meg fizettük a vacsoráját. Ennyi. Túl vagyunk rajta!”

  Lehet, hogy Madonnának csak az ingyen vacsi kellett?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon