MENÜ
 • Szemtelenül fiatal lány a legnagyobb hazai sztárok között

  Dobrády Ákossal lép fel hamarosan a fiatal énekesnő

   Bogi mindössze 16 évesen került be A Dal döntőjébe és ezzel a gimnazista lány esélyt kapott arra, hogy az Eurovíziós Dalfesztiválon képviselje Magyarországot. Március 30-án, vasárnap 17:00-kor a Class40-ben lesz Kiss Orsi vendége a szemtelenül fiatal előadó, akit a zenekedvelők mezítlábas, örök vidám lányként ismertek meg a tévéképernyőkön. Hogy mennyire indult be Bogi karrierje ismertté válása óta? Erről és más érdekességekről is mesélt Bogi Orsinak a leghallgatottabb rádió stúdiójában.

  SONY DSC

  Bogi – Kiss Orsi

  A Dal egyik kedvence a fiatal győri lány volt, aki 16 éves létére remekül helyt állt napjaink legrutinosabb előadói között is. A Class40-ben Kiss Orsi kérdésére, miszerint mennyire keseredett el azután, hogy nem jutott ki az Eurovízióra, Bogi így válaszolt: „Egyáltalán nem voltam csalódott. Nem biztos, hogy jó lett volna, ha megnyerem A Dalt. Azt gondolom, sokat fejlődhettem volna, de biztosan zavart volna sokakat, hogy egy tizenhat éves kislány megy ki az Eurovízióra. Így azonban pozitív karakterként távozhattam a műsorból” – mondta mosolyogva a fiatal énekesnő.

  Bogit “meghörgettük” még a Dal döntő előtti héten

  A We All nagyon közel áll a szívemhez, az egyik közösségi oldalon keresett meg a dal írója és rögtön tudtam, hogy ez lesz az igazi. Aztán nem sokkal később arra eszméltem, hogy ott állok mezítláb a döntőben. Nagyon nagy élmény volt, hogy Király Viktor, Kállay Saunders András és a Fool Moon mellett léptem fel” – mesélt lelkesen Bogi Kiss Orsinak.

  Bogi bevallása szerint jól érzi magát a bőrében, sűrű napjai vannak, de ez őt cseppet sem zavarja. „Most kaptam egy felkérést Dobrády Ákostól, aminek nagyon örülök. Mindketten győriek vagyunk és Ákosnak ott lesz koncertje. Megkérdezte, hogy volna-e kedvem egy duetthez: a Szerelemre hangolva című dalról van szó, amelyet én különösen szeretek” – mondta az énekesnő, aki májusban a Kézilabda Európa Kupán is fellép.

  Bogi őszinte, allűrök nélküli lány, igazi gimnazista, aki nem szégyellt az anyukájával jönni a beszélgetésre” – mesélte Kiss Orsi. “Tetszik, hogy ugyanolyan maradt, mint a sikerei előtt, például nem lett magántanuló, továbbra is Győrben jár középiskolába. Nagyon tehetséges énekesnő, szerintem komoly jövő áll előtte. Ezen a héten ráadásul ő lett nálunk A hét sztárja, vagyis Bogi a legjobb magyar előadó a Class40 listán”. – tette hozzá Orsi.

  A Dal döntő utáni interjúnk

  Kiss Orsi felvetésére, miszerint nem mindennapi, hogy egy magyar énekes ilyen rövid nevet válasszon, Bogi így válaszolt: „Van egy másik Boggie is, aki a Parfüm című dallal lett ismert. Vele jobbára összekevernek engem, a névvel van probléma. De ő inkább jazzes vonalon van, én pedig a pop felé haladok. Remélem, mindketten eljutunk egy olyan szintre, hogy meg tudnak majd minket különböztetni.

  Miért csúfolták sokáig nyersikének A Dal egyik legnagyobb felfedezettjét? Hogyan birkózik meg Bogi a sok utazással? Milyen előadókat hallgat szabadidejében a fiatal tehetség? Március 30-án, 17:00-tól kiderül a Class40-ben, ahol hétről hétre a legnépszerűbb sztárok mesélnek a műsorvezetőknek, és a zenei hírek, érdekességek és kulisszatitkok mellett az is kiderül, hogy melyek hazánk legnagyobb slágerei.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon