MENÜ
 • Szemeteszsákban próbáltak fánkboltot rabolni

  Napi "hülye bűnöző" sorozatunk úgy tűnik, újabb büszke taggal bővül. Ezúttal két nő szemeteszsákba bújva próbált kirabolni egy fánkboltot.

  Az Amerika-szerte népszerű Dunkin Donuts egyik Albuquerque-i boltjának alkalmazottai alaposan meglepődtek, amikor ma délután két, tetőtől-talpig szemeteszsákba öltözött nő berúgta az ajtót és pénzt követelt.

  Az eset azért is vicces, mert a boltvezető azonnal felismerte a két hölgyet, akik néhány perccel korábban vásároltak a boltban némi harapnivalót, majd megkérték a bolt egyik alkalmazottját, hogy hívjon nekik egy taxit. Ezután a munkatárs elmondása szerint távoztak, majd – valószínűleg miután jóízűen megették a vásárolt fánkokat – immáron beöltözve tértek vissza, hogy pénzt követeljenek.

  A határozottsággal azonban úgy tűnik, problémájuk akadt, mert a boltvezető azonnal elzavarta őket, a nők pedig ijedtükben el is hagyták az üzletet. Ezután a taxival próbáltak elmenekülni, mely idő közben megérkezett. Természetesen a rendőrök szinte azonnal elfogták a két szerencsétlent, akik rablási kísérlet miatt kénytelenek szembenézni a büntetéssel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon