MENÜ
 • Szemete ölte meg a nőt + Videó

  Küldtek hozzá szociális munkásokat, hogy segítsenek kihordani a szemetet, de a nő nem engedte be őket.

  A nő soha semmit nem dobott el. A lakás tele volt újságokkal, magazinokkal, levelekkel, csomagokkal, iratokkal, üvegpalackokkal és mindenféle egyéb háztartási hulladékkal” . nyilatkozta a rendőr, aki holttestet fedezett fel az amerikai Connecticut államban egy földszintes lakóházban.

  A hosszú évek alatt felgyülemlett limlom súlya alatt szakadt be a padló, és az alagsorba leomló törmelék agyonnyomta az ott tartózkodó tulajdonost. Az egyedül élő nő tragédiájáta egy kézbesítő figyelt fel, aki értesítette a rendőrséget arról, hogy már nem fér több küldemény a levélszekrénybe.

  A rendőrök észlelték, hogy valami statikai probléma lehet a házzal, és mivel nem találták a tulajdonost, feltörték az ajtót. A 66 éves nőt a pincében találták meg holtan a szeméthalom alatt. A helyszínelő rendőrök egyike elmondta, hogy a legtöbb helyiségben mennyezetig ért a limlom. A nappali, ahol a tulajdonos élt, derékig volt szeméttel.

  Az önkormányzat tudott a nő sajátos gyűjtőszenvedélyéről, küldtek is hozzá szociális munkásokat, hogy segítsenek kihordani a szemetet, de a nő nem engedte be őket. A nő lakásáról helyszíni riportot forgattak, amiben az látszik, hogy a házat már kívülről is fojtogatta a szemét. A nő olyannyira bezárkózott életmódot folytatott, hogy a szomszédai között volt olyan, aki azt hittem, már nem is lakik ott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon