MENÜ
 • Személyre szabott Ferrari

  Mint talán minden embernek, úgy a gitár mesterének számító Eric Claptonnak is megvannak a maga hóbortjai.

  Mint talán minden embernek, úgy a gitár mesterének számító Eric Claptonnak is megvannak a maga hóbortjai. Ezek közül van, amelyik olcsó szórakozás és van olyan is, amelyet nem mindenki engedhetne meg magának. Közülünk például nem sokan tehetnék meg azt, hogy Ferrari sportautókat gyűjtsenek. Clapton azonban igen és nem is fogja vissza magát.

  A Ferrari autógyár ezúttal egy nagyon különleges darabbal ajándékozta meg a művészt, persze egy kis pénzért, egész pontosan majdnem öt millió dollárért cserébe. A SP12 EC egy kifejezetten csak neki készített modell, amelyből a Clapton által vásárolt lesz az első és az utolsó is egyben. Erre utal a típus nevében az EC monogram is. Eric Clapton.

  A hatvanhét éves művészt lenyűgözik ezek az elegáns luxusautók. Van olyan Ferrari, amiből csak neki három példánya is van. E legújabb elkészítésére két éven keresztül kellett várnia, de roppant elégedett az eredménnyel. A Ferrari szóvivője így nyilatkozott legifjabb gyermekükről: “Olyan ez mint a zenealkotás. Elhelyezni a megfelelő hangokat a megfelelő helyre a zenei skálán, ilyen volt a megtervezése is az SP12 EC-nek.”

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon