MENÜ
 • Személyeskedés miatt pontozták le Pál Dénest?

  Most akkor a dalt, a produkciót, az előadót, vagy az eredeti énekest kell értékelni?

  A műsor, ahol senki sem az, akinek látszik” -hangzik el a Sztárban sztár adása alatt, ezért joggal kikövetkeztethetjük, hogy a Kedvesem színpadra állását sem ByeAlex, hanem a ruhájába bújt Pál Dénes adta elő. Mégsem Dénes produkciója volt értékelve, hanem a nyertes dal, Európa “Kedvese”.

  Már megint indokolatlanul vagyok megmarva! Én nem bántottam ByeAlexet. Nem is tudnám, mert felettébb szeretem a teljesen formabontó gondolkozása miatt. A Kedvesem nóta viszont valljuk be nem fog annyira soha beindítani, mint mondjuk Eminem 8 mérföldje. Ehhez csatolva azt a tényt, hogy a nótával ön azonos, nem ezer fokon égő előadó viszi színpadra, azt hiszem meg is magyaráztam mindent.” -írta a Sztárban sztár zsűritagja, az ózdi Majka hétfőn reggel a Facebook posztjában.

  szatrbansztar2

  Mint arról már mi is beszámoltunk, vasárnap este elindult az ország legnagyobb televíziós házibulija, ahol énekesek és előadók a közönség és a zsűri előtt megmutathatják, hogyan tudnak ikonikus sztárok bőrébe bújni (cikkünk erről ITT). Néhány produkció valóban tökéletesre sikeredett, hiszen a műsor alapvető fontossága az, hogy a részletek pontos utánzásával áll színpadra a show. Mint például Pál Dénes esetében is, aki a Dal nyertesét, az Eurovíziót is megjárt ByeAlexet utánozta. Míg a műsor során előfordult olyan is, hogy a produkciót pontozták a zsűritagok, Dénes esetében inkább Alex és “Kedvese” volt terítéken. Míg az Eurovíziós produkció tökéletesen le volt másolva, hiszen ByeAlex a zakóját, sapkáját, szemüvegét és zokniját is kölcsönadta Dénesnek, a vokalista Helga és a gitáros Dani is a színpadon voltak. (Megdöbbenésre még egy mondatot sem érdemeltek a zsűritől.)

  szatbansztar

  Úgy éreztem, hogy amit ebből a szerepből ki lehetett hozni, azt maximálisan kihoztam, igyekeztem odafigyelni minden apró részletre, mozdulatra, gesztusra, hiszen a siker ebben rejlik. Hiába gondolják többen, hogy könnyű volt, a színpadon nincs “kicsi” feladat. Nem vagyok benne biztos, hogy a produkciónak szóltak e a pontok, de nem rágódom ezen, egyáltalán nem lombozott le. – mondta el Pál Dénes, majd hozzátette, “igyekeztem a legtökéletesebben előadni a dalt, és az egy picit bánt, hogy a kidolgozott részletekről szinte szó sem esett, hiszen sokat dolgoztak, dolgoztunk a külsőmön, hogy a megszólalásig hasonlítsak Alexra. Rengeteg energiát beletesz az összes előadó a produkciójába, én most ugyanígy készülök a vasárnapi adásra, bízom benne, hogy mindenkinek tetszeni fog. És még valami: nagyon köszönöm a közönségemnek a szavazatokat.” – zárta Dénes az interjút.

  Korábban Hajós Andrástól, aki a Fonogram díjátadón műsorvezető volt, megkérdeztük, miért rúgott bele néhányszor ByeAlexbe, aki akkor azt válaszolta: “Így alakult. Szerintem ByeAlex maga is keresi ezeket a helyzeteket. (…) Meg kell tanulni bírnia.” ByeAlex erre csak annyit reagált: “Szerintem elég jól bírom és becsületesen nyomtam. Ezt viszont kikérem magamnak.

  130427_byealex

  Egy biztos, különleges produkciókat láthatunk ezen a héten is, és talán a kritikák hatására legközelebb elmarad a személyeskedés.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon