MENÜ
 • Szekeres Adrienn nem lépett fel

  Párja és egyben a menedzsere nem találta megfelelőnek a körülményeket a Mozsgói Kakasfesztiválon.

  Hiába várta a több mint kétezer rajongó Szekeres Adriennt, az eMeRTon-díjas énekesnő nem lépett fel a Szigetvár közelében lévő községben. Párja szerint a színpad és a hangosítás is hagyott maga után kívánnivalókat.

  „Tizenöt éve vagyunk a pályán, ilyen még nem fordult velünk elő – nyilatkozta Kiss Gábor, Adrien férje és menedzsere. – A rendezvény előtt kirakták a szervezésből azt, aki megrendelte a műsort. Ezt a fellépés napján tudtuk meg. Húsz perccel az indulás előtt telefonáltam oda, menjünk-e, mert nincs szerződésünk. A főszervező semmit sem tudott, de a rendezvény házigazdája egy helyi műsorvezető ismerősöm azt mondta, menjünk, nem lesz gond. Olyan körülmények fogadtak, amire sajnos azt kellett mondanom, Adrien ezen a helyen nem lép fel.”

  Először is lyukak voltak a színpadon, s mivel Adrien tűsarkúban volt, csúnyán el is eshetett volna. Másodszor Kiss Gábor szerint a hangosítás sem volt megfelelő.

  „Ha elhívnak egy ilyen szintű művészt, tiszteljék meg azzal, hogy a minimálisan elvárható körülményeket biztosítják. Természetesen nem egyedül érkeztem, ott volt Adrien is. Csak amikor láttam, mi a helyzet, megkértem, inkább maradjon a kocsiban, ami 200 méterre állt. Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult, reméljük, lesz alkalmunk kárpótolni azokat, akik miatta voltak ott.”

  A műszaki vezető szerint azonban szó sem volt ilyen sanyarú körülményekről.

  „A hangtechnika az egyik legprofibb fajta, KV2 Audio volt. De ugyanilyen profi volt a kontrollrendszer és a keverőpult is. Szigetváron ezen a színpadon és ugyanezzel a technikával énekelt az előző években Szekeres. Akkor nem volt gond velük?!”

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon