MENÜ
 • Százezreket ért Bereczki fotója

  Egy látszerész cég több százezret fizetett hazán legismertebb fiatal előadójának életnagyságú fotójáért.

  Sokan úgy tartják, hogy az elmúlt időszak legjobban sikerült reklámja lett az egyik látszerész cég új kisfilmje, melyben Bereczki Zoltán játssza a főszerepet, pontosabban papír mása. A válogatást a külföldi rendező vezette, aki azokat hívta be az első tárgyalásra, akiknél a Google legalább kétszázezer találatot tudott felmutatni.

  “Úgy tudjuk, több férfi előadó menedzsmentjét megkeresték – mesélte Bereczki menedzsere, Ferenczi Orsolya. – Prezentálni kellett az előadóról, meghallgatták a dalait, amiket írt, amit neki írtak és elénekelt, megnézték, miben működött közre. Első körben a keresőbe írták a nevét, megnézték, hány találatot ad ki, mennyi kép van róla a neten, hány követője és rajongója van a Facebookon.”

  A hírek szerint Király Viktor és Caramel is esélyes volt a reklámszerepre addig, amíg azt nem mérték össze, hogy ki adott el több lemezt.

  “Zoli és Dóri minden le­mez­­eladási rekordot megdöntött, így lehet, hogy ez befolyásolta a döntésüket. Persze az is elvitathatatlan, hogy Zoli sokkal régebb óta van a szakmában, mint két kiváló fiatal kollégája” – mondta a menedzser.

  Az értesülések alapján Bereczki Zoltán nagyon jól járt a “vendégszerepléssel”: több százezret kapott érte, és még valamennyi jogdíjat is, hiszen a reklám alatt az ő dala csendül fel.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon