MENÜ
 • Száz tonna paradicsom veszett oda

  Bunolban minden évben sort kerítenek egy kolosszális méretű harcra, ahol bizony el kell felejtened édesanyád azon intelmét, hogy "Ne játssz az étellel!"

  Hallottál már a La Tomatináról? Egy spanyol kisvárosban, Bunolban minden évben sort kerítenek egy kolosszális méretű harcra, ahol bizony el kell felejtened édesanyád azon intelmét, hogy “Ne játssz az étellel!” Itt ugyanis minden a harcról és játékról szól. Az idei évben ennek a játéknak egyes források szerint negyvenezer ember volt részese.

  Ekkora mennyiségű ember elég komolynak számít egy olyan helyen, ahol alapjáraton csak körülbelül tízezren laknak! A fesztivál pedig már nagyon komoly hagyományokkal rendelkezik, hiszen 1945 óta minden évben megrendezték. A kisváros kis méretei és a rengeteg ember összezsúfolódása kapcsán a város szóvivője csak ennyit mondott: “Nincs túl sok helyünk, de nincs más megoldás sem.”

  Valószínűleg a paradicsomdobálásban résztvevőket a legkevésbé sem érdekelte, hogy mennyire kellett összezsúfolódniuk Bunol utcáin. A fesztivál, amelynek a paradicsomos harc a csúcspontja, egy hétig tart. Van itt zene, parádé, rengeteg tánc és még paella-főzőverseny is. Ideális nyári kaland a következő évre!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon