MENÜ
 • Szarvasnak ütközött kocogás közben

  A tizenhárom éves kislány szerencsésen úszta meg a bizarr balesetet.

  Agyrázkódást és kisebb zúzódásokat szenvedett az a tizenhárom éves minnesotai lány, aki kocogás közben véletlenül összeütközött egy szarvassal. Akármennyire is nevetséges a gondolat, Kaydi Hooey halálra rémült, amikor önfeledt hajnali kocogása közben hirtelen elé ugrott a hatalmas állat. A lány, elmondása szerint két társával együtt végezte szokásos reggeli edzését az erdő szélén, amikor hirtelen arra lett figyelmes, hogy kissé lemaradt társai sikogatni kezdenek.

  “Hallottam, ahogy sikítanak, úgyhogy ösztönösen hátrafordultam, majd hirtelen éles fájdalmat éreztem a jobb vállamban. Mintha valami elütött volna. Hirtelen fogalmam sem volt róla, mi történt, csak repültem a levegőben, majd könnyű eséssel érkeztem az aszfaltra. Akkor pillantottam meg a hatalmas állatot, amely éppen az út másik oldalán rohant egyenesen a fák közé.”

  A társai gyorsan segítséget hívtak a látszólag könnyebb sérüléseket szerzett lányhoz, akit a mentők szállítottak kórházba. A vizsgálatok során kiderült, hogy Kaydi agyrázkódást szenvedett az ütközés során. A kislány szerint az egész elkerülhető lett volna, ha nem fordítja el a fejét, hiszen biztos benne, hogy az állatnak esze ágában sem volt bántani őt, csupán mindketten rosszkor voltak rossz helyen.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon