MENÜ
 • Szandika szexet akar

  A szőke plasztikcica szemet vetett Attilára, a villalakó felkötheti a gatyáját. Vajon mi lesz a csábítás vége?

  Nemsokára lehetősége adódik Szandikának, hogy megkörnyékezze Attilát. Márpedig, ha a lány valamit a fejébe vesz, addig nem nyugszik, míg meg nem szerzi. A következő napokban néhány villalakó az előző szériából visszaköltözik a villába, hogy felpezsdítse a játékosok éltét. Többek között Olivér, Gombi, Ildikó és Szandika.

  A plasztikcica pedig tűkön ülve várja az alkalmat, ugyanis feltett szándéka, hogy kivesse a halóját Attilára.

  „Szandi egyszerűen imádja Attilát, sokszor beszélgettünk már arról, hogy ő a kedvence. A nyers stílusa nagyon bejön neki, olyannyira, hogy a többi már nem is számít. Nem mintha Attila nem lenne jó kiállású pasi, de Szandinak külsőre nem teljesen ő az esete – árulta el a lány egyik barátnője. – Biztos vagyok benne, hogy kiveti majd rá a hálóját. Attila ettől iszonyatosan zavarban lesz, de  ismerem Szandit, pontosan ez fogja őt még inkább inspirálni. A nézőknek nem kell bemutatni a barátnőmet, ha ő egyszer valamit a fejébe vesz, addig megy, amíg el nem éri. Úgyhogy Attilának fel kell kötnie a gatyáját”.

   Ugyanígy gondolkodik Attila villabeli barátja, Péter is, aki kíváncsian várja, hogy mit fog szólni Attila a szőke lány közeledésére. Vagy esetleg egy meglepetés sztriptíz-táncára.
  „Pontosan erre van szüksége az én barátomnak, hogy végre valaki a szárnyai alá vegye, Szandika pedig tökéletesen megfelel erre. Kíváncsi vagyok Attila arcára, amikor Szandika majd odadörzsöli a melleit, ahogy ezt tette anno Ale­kosszal is. Szerintem tetszeni fog neki, hogy ilyen hosszú cölibátus után végre valaki megkörnyékezi. Azt, hogy erre Kinga hogyan fog reagálni, előre nem tudom megmondani, de nem tartom kizártnak, hogy kisebb konfliktust okozhat majd közöttük.”
   Hamarosan kiderül!

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon