MENÜ
 • Szandi nem csípi a tehetségkutatókat

  Lányát sem engedte jelentkezni.

  A Hungária frontemberének, Fenyő Miklósnak az egykori felfedezettje, Szandi, eredeti nevén Pintácsi Alexandra kimondottan negatívan áll hozzá a kereskedelmi csatornákon évek óta futó tehetségkutató műsorokhoz. Olyannyira, hogy saját lányának sem engedte meg, hogy kipróbálhassa magát egy ilyenen. “Bezzeg az én időmben…” – mondhatná az énekes. Amikor az ő karrierje elindult, akkor először fogytak a CD-k és csak az után következtek a felkérések műsorokba, koncertekre.

  “Ma pedig ismeretlen fiatal tehetségek és kevésbé tehetségesek főműsoridőben heteken keresztül szerepelnek a legnagyobb kereskedelmi tévékben olyan technikai körülmények között, ami nekem és sok más régóta sikeres pályatársamnak nem adatott meg még soha.” – kommentálta kritikusan a mai helyzetet. “Van több olyan versenyző is, aki egy régebbi műsorban már az elején kiesett, most pedig döntős. Nem hiszem, hogy közben tanult meg énekelni és egyszer csak tehetséges lett.” Pedig ezek a fiatalok az első kudarc után talpon maradtak, sokat gyakoroltak és így a hangjuk is fejlődött.

  De hogy lányát pontosan miért is nem engedte jelentkezni? A válasz nem teljesen egyezik az általa megfogalmazott éles kritikával. “Szerintem inkább hátrány ismert ember gyermekeként elindulni egy ilyen versenyben. Ha nem annyira tehetséges azért, ha pedig jó és továbbjut, az emberek rögtön azt gyanítják, bunda az egész. Amúgy leginkább a legkisebb gyermekünkben, Csabikában látjuk azt, hogy van affinitása a zenei pályához” Ki tudja persze, lehet előbb-utóbb engedni fog lánya kérésének és hamarosan Blankát is láthatjuk a televízió képernyőjén.

  forrás: Velvet

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon