MENÜ
 • Szakos Andrea még mindig sokat stresszel

  A Megasztár nevetgélős leánykája folyamatosan a tökéletességre törekszik, de épp ezért gyakran rástresszel a sikerre.

  „A hibáinkat tudni kell leplezni a színpadon.“ – szögezte le korábban a MosaicOnline-nak Szakos Andrea, a Megasztár 6 egyik döntőse. Andrea minden élő adás előtt fél attól, hogy valamin elcsúszik, vagy valami nem úgy sikerül, ahogy ő szeretné.

  Sok mindent megtudhattunk már az énekes lányról az utóbbi hetek folyamán, a MosaicOnline-nak is számos interjút adott Andrea – céljairól, félelmeiről és álmairól. Ez volt a negyedik alkalom, hogy jelentkezett a Megasztárba, és ez alkalommal végre sikerült megmutatnia magát, sőt el is jutott egészen a ma esti fináléig, ahol még akár el is nyerheti a ‘2012 legjobb női hangja‘ címet.

  Szakos Andrea legnagyobb álma, hogy egyszer elénekelhessen egy közös duettet a kedvenc énekesével, Adam Lamberttel. Gyerekkora óta sokat foglalkozik a zenével: járt a gimnáziumi énekkarba, versenyeken vett részt, saját zenekara is volt már, és öt évig tanult zongorázni. Elmondta nekünk, hogy minden vágya a zenével foglalkozni, és ebben a legfontosabb szempont, hogy ezzel a közönség örömét szolgálja.

  Az első élő adás után még nehezen akarta elhinni, hogy annyian szavaztak rá, hogy egyszer sem került a ‘veszély-zóna‘ közelébe. „Köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám, nagyon örülök neki, hogy ennyi ember örül nekem és velem van!“ – üzent kameránkon keresztül a rajongóinak.

  Andrea már az első zsűrizéstől nagyon félt, a beugró dalban saját elmondása szerint sokat hibázott, és erre később próbált jobban odafigyelni. Andrea rengeteget tud nevetni, pillanatokon belül el tudja fogni egy nevetőroham, ennek ellenére az élő adások előtt sokat stresszel, többször előfordult, hogy betegség miatt elment a hangja, valamint unokatestvére halálának az évfordulója is megviselte lelkileg a felkészülések alatt. Ezek miatt is nyilatkozta azt a MosaicOnline-nak, hogy igazából nem az ellefeleitől fél, hanem saját magától, mert a sok izgulás az éneklés kárára mehet, ráadásul az izgalomtól már az alvással is problémái adódnak.

  Mindezek ellenére némi önbizalmat is biztosan szerzett a lány az utóbbi időben, főleg miután már felismerik az utcán is, és előfordul, hogy bújdosnia kell az emberek elől, ezt viszont Andrea nagyon mókásnak tartja. Azért nem mindig bújkál, a Megasztár koncerten például bevetette magát a rajongók dzsungelébe. Szerelme és családja odaadóan támogatják őt, és belőlük nagyon sok energiát tud meríteni minden alkalommal. Ilyenkor, ahogy ő fogalmazott, tele van pörgéssel és energiával.

  Reméljük most is maximálisan fel lesz töltődve, és odateszi magát a Megasztár 6 fináléjában, amit mi is élőben közvetítünk ma este. Tartsatok ti is a Mosaiconline.hu-val, és vegyetek részt az induló nyereményjátékban is!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon