MENÜ
 • Szakos Andi babát vár?

  A rajongók felfigyeltek az énekesnő rejtélyes rosszullétére.

  Természetesen csak pletykáról van szó, melynek annyi az alapja, hogy Andi nem tudott fellépni a keddi Megasztár-klubkoncerten. Miután bejelentették, hogy az énekesnőt nem hallhatják énekelni, kiderültek a részletek is: a lány szédüléssel és hányingerrel küzd. Néhány rajongó máris azt találgatta, hogy vajon eltitkolt- terhesség áll-e a háttérben. Erről azonban szó sincs – legalábbis Andi szerint.

  „Mindenekelőtt leszögezném: nem vagyok terhes. A barátommal alig találkozom, nélküle pedig lehetetlen a dolog – magyarázta az énekesnő. – Valószínűleg a hirtelen jött meleg okozza a rosszulléteimet. A koncerten szédülni kezdtem, hányingerem volt és elviselhetetlenül fájt a fejem. Ahogy közeledett a kezdés, rájöttem, hogy valószínűleg nem tudom végigcsinálni. Nem akartam cserbenhagyni a rajongókat, de nem lett volna jó, ha mindenki előtt esem össze.”

  A TV2 énekversenyének versenyzője elárulta, hogy nála nem újdonság ez a különös rosszullét: „Már többször előfordult, hogy kidőltem a melegtől. Néhány évvel ezelőtt egy hétig fel sem bírtam kelni az ágyamból, ha csak az oldalamra fordultam, már forgott velem a szoba.”

  Az áldott állapotról pedig annyit nyilatkozott, hogy inkább még várna vele 10 évet. Bár boldog párkapcsolatban él szerelmével és szereti a gyerekeket, még nem érzi magát késznek a gyermekvállalásra se anyagilag, se egzisztenciálisan.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon