MENÜ
 • Szabó Dávidnak igazi a kockahasa

  Az X-Faktor legutóbbi kiesője készségesen válaszolt a rajongók kérdéseire, és végre kiderült, hogy a hasa valóban kockás.

  Szabó Dávid megosztotta rajongóival az egyik legdurvább X-Faktoros élményét. Minden úgy kezdődött, hogy Antal Timivel pálinkát iszogattak…

  “A duettes adás után ünneplésként kimentünk a teraszra Timivel, és ittunk a házi pálinkájából, úgy nyolcvankét fokos volt. Mivel meglehetősen fáradtak voltunk, kissé illuminált állapotba kerültünk, és elkezdtük énekelni a Move Like Jagger című számot, amelyet a műsorban is előadtunk. Körülbelül hússzor, teljes hangerővel elnyomtuk, Timi felállt mellettem egy székre, így kerültünk egy magasságba. Ezúton, utólag is elnézést kérek a szomszédoktól. Nagyon jó volt, de ha most mutatna valaki erről a duettről egy videót, akkor nem biztos, hogy vállalnám az akkori arcomat” – mesélte nevetve Dávid.

  Természetesen a kérdések nem hagyták annyiban kidolgozott izmait sem, illetve a rárajzolt kockák jótékony hatását.Geszti Péter mentoráltja azonban leszögezte nincs szüksége “csalásra”, sokat dolgozott a testén.

  “Sokat tettem érte, hogy ilyen legyen. Az adásban a férfiak is ki vannak sminkelve, egyszerűen azért, hogy jobban mutassanak a képernyőn, és a fénytől ne legyenek sápadtak. A felsőtestemet is lealapozták, hogy még gusztusosabb legyen.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon