MENÜ
 • Szabó Dávid szerint beskatulyázták

  Már másodszor párbajozott a hétvégén az énekes. Szerinte ennek az az oka, hogy a lelke helyett túlságosan is a külsejére helyezték a hangsúlyt a versenyben.

  Szabó Dávid úgy véli, pontosan tudja az okát, hogy miért került már kétszer is a kiesés szélére. Hiába a lányok kedvence, az kevés a sikerhez, ha mindig leveszi az ingét. Ugyanígy a popsztáralkat skatulya is csak keretek közé szorította, és szeretne onnan kitörni.

  Szerinte azért szavaztak rá kevesebben, mert már a verseny elején kicsit rossz taktikát választottak, mert nem azt mutatták meg, amit érez, hanem azt, ahogyan kinéz, és ehhez is választottak dalt.

  “Hittünk ebben a popsztáros történetben, mármint abban, amit nekem mindig mondanak, hogy a műfaj illik az alkatomhoz. Justine Timberlake-hez hasonlítottak, s bár lehet, hogy úgy nézek ki, a lelkem azonban más. Kicsit elcsúszott ez a dolog, mást érzek, mint ahogy kinézek. Az első dalom, a Hero nagyon én voltam, de voltak olyan számok, amik kevésbé. A Kerek egésznél volt a mélypont. Akkor nem voltam formában” – árulta el Geszti mentoráltja.

  Azonban bízik benne, hogy még megfordulhat a dolog, és szerezhet szavazatokat.

  “Nem adom föl a harcot, új szavazókat próbálok meghódítani, s Geszti Péter ebben nagyon sokat segít. Olyan ő, mint egy ezredes, aki a szakaszát vezényli és mindig vezényszavakat mond. Fellelkesít minket a háborúra, mintha ott lennénk a lövészárokban.”

  Hozzátette, hogy a legjobb négy között már nincsenek nagy rivalizálások, inkább csapatként tekintetek egymásra. Szerinte itt már mindenki nyertes.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon