MENÜ
 • Szabó Dávid szerelembe esett

  Még az X-Faktor próbái alatt találkoztak, azóta pedig szorosabbra fonódott a kapcsolatuk: szerelembe esett Szabó Dávid és Viva Starr.

  Pár hete írtunk róla, hogy az RTL Klub tehetségkutatójában felfedezett énekes minden energiájával a karrierjére összpontosít, nagy imázsváltásra és első önálló dalára készül. Úgy tűnik, valami mégis közbeszólt: a szerelem.

  Dávid elárulta, hogy nagyon hirtelen történt az egész, de az érzelmeiket nem tudták befolyásolni. Viva Starr, eredeti nevén Siti Vivien hasonló zenei stílusban utazik, mint Dávid a stílusváltása után, így nem véletlen az összhang.

  “Az X-Faktor fináléja előtti döntőben én voltam a sztárfellépő, és a próbák után Dávid odajött hozzám gratulálni. Elmondta, mennyire tetszett neki a produkcióm. Nagyon jól esett – árulta el az énekesnő, hogy mikor találkoztak először. Később pedig részt vett a fiú dalának felvételén januárban, hogy szakmai tanácsokkal lássa el. – Dávid nagyon helyes srác, és nagyszerűen énekel. Annyira örültem, amikor megkért, hogy legyek mellette a stúdióban.”

  A lány egyedi stílusával és nőiességével hódította meg Dávid szívét.

  “Hiába alacsony, nem tudom azt mondani, hogy kislány, mert a kora ellenére elegáns és kifinomult, a nap huszonnégy órájában igazi nő. Tetszik a kaján mosolya, a szexi pillantása és a visszahúzódó személyisége. Teljesen elvarázsolt – mesélte az énekes, aki igyekszik minél több időt tölteni kedvesével. – Tegnap elmentünk moziba, szerda este együtt főzőcskéztünk. Múltkor Vivi eljött az egyik előadásomra, a Rómeó és Júliára. Utána kaptam tőle egy SMS-t: Perverzül jó voltál!”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon