MENÜ
 • Szabó Ádám: “A szívemet kell látniuk a nézőknek, a harmonika viszont eltakarná”

  Az egykor még csak harmonikával brillírozó énekes-zenész mára már zenekarral építi életútját, jelenleg céljuk, képviselni Magyarországot a világ legnagyobb zenei versenyén.

  Sok évvel ezelőtt láthatta először Szabó Ádám tehetségét kibontakozni a lelkes tv-néző, amikor Ádám harmonikával a kezében menetelt egy televíziós show-műsor színpadán a finálé felé. Azóta Ádám az énekhangját is megmutatta, majd újabb és újabb sikerműsorok színpadán remekelt. Szabó Ádám két zenészbarátjával megalapította a YesYes nevű zenekart, akikkel jelenleg azon dolgoznak, hogy a legrangosabb zenei világversenyen, az Eurovízión képviselhessék Magyarországot.

  Katona Tamás, Szabó Ádám, Veréb Márk

  Fotó forrás: https://www.facebook.com/yesyesmusic

  Úgy gondolom, hogy a mostani dalom az eddigiek közül témában a legaktuálisabb. Az elfogadásról szól, amivel szeretném a békét is hirdetni” – mondta Szabó Ádám, aki a dal üzenete mellett annak szövegét is nagyon fontosnak tartja. A szöveget egyébként Kozma Kata írta úgy, hogy azzal Ádám teljes mértékben azonosulni tudjon. „Borzasztóan örülök annak, hogy itt lehetek a legjobbak között. Ennél a dalnál tudom a legőszintébben kifejezni magam” – lelkendezett az énekes. Ádám úgy gondolja, ez az a dal, amihez úgy tud odaállni, hogy az valóban az ő érzéseit tükrözi. Szabó Ádámtól megszokott 15 kg-os harmonika nem lesz jelen a produkcióban, mint ahogy Áditól megtudtuk –  „Ennél a dalnál a szívemet kell látniuk a nézőknek, a harmonika viszont eltakarná.

  Természetesen a fiatal zenész nem tette le állandó hangszerét, a koncertjein továbbra is használja. „Az a legfontosabb most nálam, hogy most mindenki a dalra koncentráljon, ezért a magánéleti témákat el is kerülöm. Csőlátásban a céljaim érdekében figyelek” – mondta az énekes. Ádám már nem szólóként építi útját, hiszen a YesYes zenekarával sikeresen pályáztak a Cseh Tamás programban.

  Szabó Ádám

  Fotó forrás: ITT

  2016-os évben lettünk Cseh Tamásos zenekar a YesYes-el. Azért is fontos nekünk ez a támogatás, mert kezdő zenekar vagyunk, a pozitív szakmai visszaigazolás hatalmas löketet adott nekünk, így biztosan tudjuk, jó az út, amin haladunk előre. Természetesen az elismerésen kívül anyagilag is nagyon sok segítséget kaptunk a programtól. Mivel a promóciós tevékenység rengeteg pénzt felemészt – anélkül meg nem sok esély van széles közönséggel megismertetni a zenekart, így különösen hálásak vagyunk a támogatásért. Most van lehetőségünk kísérletezni, hogy mégis merre, milyen tempóban haladjunk.” – tudtuk meg Szabó Ádámtól a Cseh Tamás program előnyeit.

  YesYes

  Fotó forrás: ITT

  Az elektronikus formációban működő YesYes február 9-én a Gödör Klubban tart egy bemutatkozó koncertet, amiben néhány feldolgozás mellett, természetesen saját dalokat is előadnak majd, köszönhetően a sikeres Cseh Tamás pályázatuknak.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon