MENÜ
 • Szabadulása után rabolni ment

  Alig telt el négy óra szabadlábra bocsátása után, a világ leghülyébb bűnözőinek sorát gazdagító szerencsétlen újra a sitten találta magát.

  Nyolc évet ült fegyveres rablásért, de úgy tűnik, nem volt elég a börtönkosztból annak a harminchat éves férfinek, akit szabadlábra bocsátása után alig négy órával ismét kénytelenek voltak bebörtönözni.

  Frank Rodriguez-Tapia-t az Ohio Fegyház –  és Büntetésvégrehajtási Intézet helyezte feltételesen szabadlábra, miután nyolc kellemes évig élvezhette vendégszeretetüket egy fegyveres rablás miatt. A férfit várta is családja a bejárat előtt, jó amerikai filmes szokás szerint, ő azonban nem anyuka húslevesére és a családi körben töltött szabad életre vágyott, hanem valami egészen másra. Nem telt el ugyanis négy óra és újra rablásra vetemedett, méghozzá egy közeli szupermarket egyik üzletében.

  A férfi egész egyszerűen valamivel elterelte a kasszás figyelmét és benyúlt, majd néhány száz dollárt zsákmányolt a pénztárból. Ezek után egy közeli gyorsétterembe ment, ahol vígan elfogyasztott egy menüt és megvárta a biztonsági őröket, akik természetesen már keresték. A kiérkező rendőrök pedig mindenféle nehézség nélkül visszakísérték oda, ahol talán még ki sem hűlt a helye.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon