MENÜ
 • Svéd szupersztár a Class FM-ben!

  Kiss Orsi Olaval beszélgetett

  Világsztár látogatott a Class FM-be! A svéd Ola az orosz Grammyről érkezett Budapestre, hogy a hazai Comet gála sztárvendégeként lépjen színpadra. Az énekes a Class FM stúdiójába is benézett, ahol Kiss Orsival beszélgetett. A Class Magyarok és a Class40 csinos műsorvezetője könnyedén megtalálta a közös hangot a zenésszel, hiszen Orsi amellett, hogy régóta kedveli az sztár dalait, többször járt már Svédországban is.

  Ola nem most volt először Magyarországon, korábban az S.O.S. Szerelem című filmben is közreműködött a zenész, egy betétdalt rögzített a magyar produkcióhoz. Már akkor beleszeretett Budapestbe. „Nagyon tetszik, hogy ilyen sok híd van itt. Városnézésre sajnos most nem lesz időnk, azonban a stábbal elmentünk kocogni, hogy formában tartsuk magunkat” – mondta el Ola, aki azt is elárulta, hogy 19 éves koráig profi focista volt, majd a zenében találta meg az útját. „A zene és a foci életem két legnagyobb szenvedélye, de aztán egy napon választanom kellett: a zenébe fektettem minden erőmet.

  SONY DSC

  Kiss Orsi többször is járt Svédországban, ahol két teljes nyarat töltött edzőtáborban. A műsorvezető tapasztalata szerint pozitívabbak a svéd emberek, mint az itthoniak. „Stockholm nagyon stresszes, de ennek ellenére, próbálunk optimisták maradni, ez nagyon fontosnak tartom.” – mondta ezzel kapcsolatban Ola, aki karrierje kezdeteiről is mesélt Orsinak. „Minden 2005-ben kezdődött. Néhány barátom mondta, hogy menjek el a svéd tehetségkutatóba, az Idolba. Csak jól akartam érezni magam, nem számítottam semmire. Ott voltam, és egyik napról a másikra minden megváltozott, hiszen egy nagy lemezkiadó szerződtetett. Ezután azonban saját vállalkozásba kezdtem, amit nem bántam meg. Tetszik, hogy szabad vagyok és olyan zenét csinálhatok, amilyet szeretnék.

  ola

  A 28 éves előadó, aki korábban olyan slágerekkel vált ismertté, mint a Natalie, elmondta, hogy számára a legfontosabb, hogy a színpadon minden siker ellenére is megőrizze önmagát. „Sokan azt mondják, hogy szupersztár vagyok, de én a realitás talaján próbálok maradni. Sokan elveszítik az eszüket, mert azt gondolják, különlegesek. Örülök neki, hogy sokan hallgatják a zenéimet, de próbálok nem elszállni” – állította szerényen Ola, majd megköszönte a Class FM hallgatóinak, hogy új dala már a Class40 listáján is szépen szerepel. Kiss Orsi az első perctől kezdve megtalálta a közös hangot Ola-val. „Azonnal egy hullámhosszra kerültünk, semmi allűr nincs benne, kedves, közvetlen srác. Nagyon tetszik a tudatosság, amivel felépítette magát, és eljutott idáig, emellett azonban két lábbal áll a földön, egyáltalán nincs elszállva. A dalai pedig fantasztikusak!” – mesélte Orsi.

  De honnan jött az ihlet a Jackie Kennedy című új dalhoz? Megtalálta-e már Ola a saját Jackie-jét? Ez is kiderül június 15-én, vasárnap 17:00-kor a Class40-ben, ahol hazánk valamint a világ újdonságai és legnagyobb slágerek is rendre felcsendülnek.

  Amennyiben a Viva Comet másik sztárvendégével, INNA-val néznél meg egy igazán exkluzív interjút, amit a Mosaic Online-nak adott, KATT ide.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon