MENÜ
 • Suri Cruise Gaga nyomdokaiba lép?

  Tom Cruise-ék csemetéje miután 5 évesen "könyvet írt", szeptembertől abba a katolikus iskolába fog járni, ahova annak idején a popsztár, Lady Gaga.

  Katie Holmes állítólag egy manhattani elit iskolába íratta be hat esztendős lányát. A Convent of the Sacred Heart nevű iskola az egyik legrégebbi és legnevesebb New Yorkban, ahova az akkor még Stafani Germanotta nevet használó Lady Gaga is járt.

  A kis Suri első alkalommal nyílt napokon vesz majd részt, hogy szokja a közösséget, mivel eddig magántanuló volt. A Manhattan’s Convent of the Sacred Heart nevű suliba csak lányok járhatnak.

  A Los Angeles Times azt írja Katie Holmes valamikor a napokban, titokban íratta be Surit ebbe a leányiskolába, miközben a kislány felügyeleti jogáért harcolt Tom Cruise-al, de az iskola recepciósa cáfolta a hírt.

  A Manhattan’s Convent of the Sacred Heart-ban nagy fegyelemmel és szigorral oktatnak. A tandíj évente 38 ezer dollár, azaz 9 millió 200 ezer forint, ami nem olcsó, de ha igazai a pletykák, miszerint Tom Cruise évente 10 millió dollárt gyerektartást fog fizetni amíg Suri 18 éves nem lesz, akkor Katie Holmes ezt a horribilis összegű tandíjat játszi könnyedséggel kifizeti majd.

  forrás: Daily Mail

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon