MENÜ
 • Sürgősen megműtik Seherezádét!

  Nagy szerencséje van a volt villalakónak, hogy orvoshoz fordult, ugyanis kiderült, hogy a betiltott PIP-implantátummal nagyobbították meg a mellét.

  A lány vizsgálatok során van túl, azt vizsgálták, hogy milyen állapotban van a beültetett szilikon és milyen károsodásokat okozott. Sürgős műtétre van szükség, mert kiderült, hogy az egyik implantátum fala annyira roncsolódott, hogy bármikor kilyukadhat. Ráadásul tapintható következmények is adódtak.

  „Még nem tudom, hogy mikor tudnak megműteni, mert várnom kell még bizonyos leletek eredményeire. Az ultrahang kimutatta, hogy az egyik szilikon fala nagyon elvékonyodott, és csak idő kérdése volt, hogy mikor kezd el szivárogni a szervezetembe. Már így is óriási bajt okozott, mert csomót is találtak, és pár nyirokcsomómon is érezték, hogy már meg vannak nagyobbodva. Az orvos szerint ez azt jelenti, hogy reakcióba lépett az anyaggal a szervezetem” – mesélte Seherezádé.

  Kicsit megnyugodhatott, ugyanis a vérvizsgálatok eredményei jók lettek. Ám az orvosok szerint majd csak a műtét alatt, feltáráskor lehet megtudni pontosan, hogy mekkora a baj. A beavatkozásra akár már jövő hét elején sor kerülhet.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon