MENÜ
 • Súlyos fogadalmat tett a kiscsillag apja

  A Csillag Születik fiatal énekesnőjének, Szirota Jennifernek az édesapja elhatározta, ha lánya megnyeri a tehetségkutatót, legalább ötven kilótól megszabadul.

  Szirota Ciki már régóta küzd súlyproblémákkal, most azonban úgy érzi, Jennifer hatalmas erőt tud neki adni, hogy sikerüljön leadni a pluszkilókat.

  „Nagyjából húsz éve gondolkodom már a fogyáson, akkor híztam el ennyire. 190-200 kiló körül mozgok már jó ideje, ebből igencsak le kellene már faragni. Hatalmas erőt ad nekem, hogy a lányom másfél év alatt olyan változáson ment keresztül, ami bámulatos, 65 kilóból 15-öt leadni ugyanis nem kis teljesítmény. Mind fizikailag, mind mentálisan olyan mutatványt vitt véghez, ami számomra példaértékű. Ráadásul nem adta fel az álmait sem, itt van megint a színpadon” – ezért a szintén énekes, zenész édesapa előállt a fogadással: ha lánya nyer, egy év alatt közel 50 kilótól megszabadul.

  „A verseny végén fogom elkezdeni a fogyókúrát. A fogadalmamat kiírtam a közösségi oldalamon, hogy mindenki lássa, legyenek tanúim. Fiatal koromban hét évig súlyemelő voltam, akkor kaptam gerinc­sérvet, ami miatt iszonyatosan fáj a derekam és most már a lábam is. Ezért is muszáj lenne lefogynom” – árulta el a kiscsillag édesapja. Ugyanazt a diétás módszerrel szeretne megszabadulni súlyfeleslegétől, ami lányának is segített: nem eszik kenyeret, tésztát, csak halat, csirkét és zöldséget.

  „Tudom, hogy sikerülni fog, főleg, hogy a feleségem is példa előttem, ő ugyanis a dohányzásról szokott le” – tette hozzá Szirota Ciki.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon