MENÜ
 • Súlyos betegséggel küzdött Avril Lavigne

  Először beszélt távolléte okáról az énekesnő

  Mióta a 30 éves Avril Lavigne tavaly decemberben, hónapokkal azt követően, hogy születésnapi buliján utoljára megjelent a nyilvánosság előtt, egy rajongói kérdésre válaszolva elárulta, hogy egészségi problémákkal küzd, állapotát folyamatos találgatások övezték. Az énekesnő azonban most megtörte a csendet, és a People magazin legújabb számának adott interjújában beszélt a betegségről, amely hosszú szünetre kényszerítette.

  avril

  “Már hónapok óta rosszul éreztem magam. Alig bírtam enni, és amikor lementünk medencézni, vissza kellett mennem lefeküdni” – sorolta a tüneteket Avril Lavigne, akinél ezután Lyme-kórt diagnosztizáltak. “Fogalmam sem volt róla, hogy egy rovarcsípés ezt okozhatja. Öt hónapig ágyhoz voltam kötve.”

  A Rock ’n Roll előadójának nyilatkozata szerint ontariói otthonában lábadozott családja és férje, Chad Kroeger mellett, aki rockzenekara, a Nickelback világkörüli koncertturnéja szüneteiben ápolta feleségét.

  “Volt olyan időszak, amikor egy egész hétig nem tudtam zuhanyozni, mert alig tudtam lábra állni. Olyan volt, mintha az egész életet kiszívták volna belőled” – árulta el a múlt hónapban, az ötödik nagylemezén megtalálható Give You What You Like videóklipjével visszatérő kanadai sztár. “Úgy éreztem, mintha nem tudnék lélegezni, beszélni és mozogni. Azt hittem, hogy haldoklom.”

  Bár az énekesnő még nem gyógyult meg teljesen, a rajongóknak már nem kell sokat várniuk legújabb projektjére – nemrég ugyanis elkészítette a 2015-ös Speciális Olimpia himnuszát, a Fly című dalt, amely előreláthatólag még ebben a hónapban megjelenik.

  Forrás: People

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon