MENÜ
 • Styles aszexualitás miatt dobta Swiftet

  Swift inkább beszélgetett antik tárgyakról, mint szexelt volna.

  Bizony egy tizennyolc éves fiúban dúlnak a hormonok és így van ezzel Harry Styles is, aki állítólag azért szakított 65 nap után Taylor Swifttel, mivel az nem igazán volt híve a szexnek. Az antik tárgyaknak annál inkább.

  A szexmegvonás miatt pedig Styles kapcsolatuk végén már rendkívül frusztrált volt a lánnyal, mivel azt annyira aggasztotta, hogy mit gondol róla a közvélemény, hogy nem volt képes elengedni magát és inkább nem búj ágyba választottjával.

  “Taylor annyira el van foglalva azzal, hogy mit gondol róla a közvélemény és annyira fél attól, hogy ribancnak nézik, mivel ennyi emberrel randizik, hogy teljesen prűd lett és emiatt dobják sorra a srácok.”

  Egy másik bennfentes szerint Harryt az sem túlságosan dobta fel, hogy Swift folyamatosan untatta azzal, hogy az antik tárgyakról beszélt neki.

  “Bár Taylor nyilvánvalóan odavolt Harryért, nem igen ment bele az együttlétekbe. Harry fiatal fiú, akinek rengetegen kínálkoznak fel és akinek már több kalandja volt idősebb nőkkel. Nem titok, hogy mennyire aktív szexuálisan és élvezni akarja a sikere gyümölcsét. Taylor viszont nem ilyen. Szexuálisan egyszerűen nem illenek össze. Továbbá Harry szeret elmenni szórakozni, bárokba, klubbokba, Taylor pedig inkább otthonülős típus és szinte folyamatosan az antik tárgyakról beszélne.”

  Swift karrierjének jót fog tenni a szakítás. Az énekesnő bár még csak most adta ki új albumát, máris stúdióba vonult néhány szakítós dal felvételéhez.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon