MENÜ
 • Stroke következtében lett homoszexuális a rögbijátékos

  Chris Birch boldogabb, mint valaha.

  Egy évvel ezelőtt még a 26 éves Chris Birch volt a wales-i rögbi-csapat egyik kiemelkedősége. Akkoriban tervezte esküvőjét menyasszonyával. Azonban sajnálatos módon stroke-ot kapott. Amikor felgyógyult a betegségből, azt vette észre, hogy többé már nem vonzódik a nőkhöz. Azóta soványabb lett, felhagyott a sporttal és fodrászként dolgozik.

  „Felébredtem és belémhasított a felismerés: meleg vagyok. Előtte soha nem voltak ilyen gondolataim, nagyon is vonzódtam a nőkhöz. Most azonban semmit sem mozgatnak meg bennem. De boldogabb vagyok, mint valaha, úgyhogy miért is változtatnék bármin is?” – mondta el Birch

  A stroke elzárja az agy vérellátását, melynek következtében az agy szövetei károsodnak, illetve új kapcsolódási pontokat hozhatnak létre. Ennek alapján orvosok számos esetben tapasztalták, hogy az illető személyisége, érzései a felépülés után teljesen megváltoznak. Néhány esetben feljegyeztek Chris Birch-hez hasonló esetet is, amikor a kezelt homoszexuálissá vált.

  Azonban Dr. Rahman, egy elismert londoni pszichológus szerint ez nem így működik. Ő ugyanis hisz benne, hogy a szexuális orientáció már születésünknél eldől: „A biológiai, genetikai, pszichológiai és neuro-pszichológiai kutatások sorozata bizonyítja, hogy a szexualitás valami olyasmi, mellyel az ember együtt születik. Ezekben az esetekben inkább arról lehet szó, hogy az illető nincs tisztában a beállítottságával és egy baleset, sokk vagy tartós betegség következtében hirtelen ráeszmél ezekre a belső indíttatásokra.”

  Birch boldog és nem gondol előző életére. Élvezi az új lehetőségeket és igyekszik új életet kezdeni.

  „Jelen pillanatban boldog vagyok, hogy így alakultak a dolgok. Ki tudja, talán ez az, ami valójában vagyok. Nem számít. A barátaim és a családom elfogadta, aki vagyok és számomra csak ez a fontos. Az, hogy miért történt így, valójában lényegtelen számomra.” nyilatkozta a férfi.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon