MENÜ
 • Stressz ellen: zúzzuk szét a szobát!

  Üres garázsból lett stresszlevezető szoba: az ügyfelek baseball ütővel verhetik szét a berendezést.

  Az ötlet egyszerű: rombolj annyit, amennyit csak tudsz.

  Két szerb fiatal ötlete volt a dühöngő szoba: egy garázs rendeztek be, ahol az ügyfelek mindent szétzúzhatnak, amire kedvük támad. Hatalmas érdeklődés támadt iránta, miután megnyílt az észak-szerbiai Novi Sad városában, ahol a két évtizedes háború, politikai válság és gazdasági viszontagság próbára tette az emberek idegeit.

  Mindössze 6 dollárért (körülbelül 1300 forintért) az ügyfelek kapnak védőszemüveget, kesztyűt és sisakot, és indulhat az őrjöngés. Utána lazító zene segít benne, hogy lenyugodjanak, a takarítást az alkalmazottakra hagyva.

  “Tucatszámra érkeznek hozzánk a feldühödött emberek – mesélte a Daily Mailnek az ötletgazda. – Minden korosztályból jöttek már, férfiak és nők egyaránt, és általában öt perc alatt végez mindenki.”

  “Ez fantasztikus, tényleg működik! – mondta egy elégedett ügyfél, miután kilépett a garázsból. – Kemény volt a tavalyi év, de ezzel az ötperces őrjöngéssel sikerült kiadnom magamból minden dühömet.”

  A szakember azonban figyelmeztet rá, hogy a dühöngő nem helyettesíti a dühterápiát, sőt hosszú távon inkább felerősíti az agresszivitást, mint elnyomja.

  A stresszlevezetőt egyébként a dallasi Anger Room ihlette, amely drágább ugyan, de ott számítógépeket és márkás irodabútorokat is lehet aprítani.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon