MENÜ
 • Stone félvakon párbajozott

  Meglepő dolog ki az egyik korábbi X-Faktoros párbaj kapcsán: Stone rosszullétével küzdve állt színpadra.

  Lass Beával vívott párbajában Stone szokás szerint fegyelmezetten énekelte az Edda Utolsó érintés című dalát, ám mint kiderült, korántsem volt irigylésre méltó állapotban. Stone nem rég árulta el, hogy valójában félvakon, remegő lábakkal énekelt. Tudni kell, hogy az egykori versenyző húsz éve cukorbeteg, de eddig nem származott belőle problémája.  Viszont a párbaj előtti nagy rohanásban elfelejtette beadni magának az inzulinadagját, és ezért vészesen leesett a vércukorszintje.

  “A versenyláz miatt egyszerűen kiment a fejemből az inzulin. Mire kiálltam a színpadra, már remegtem. Gyakorlatilag félvakon énekeltem. Rosszul osztottam be az időmet a nagy hajtásban, ha legalább lett volna a zsebemben egy szem szőlőcukor, de nem volt” – emlékezett vissza Stone a kicsit túl izgalmasra sikerült estére.

  Hozzátette, hogy eddig direkt nem hozta szóba az esetet, ugyanis nem akarta, hogy úgy tűnjön, mentegetőzik, vagy magyarázkodik.

  “Miután lejöttem, kértem egy szelet csokit, így az eredményhirdetésnél már jobban éreztem magam” – mondta Stone, aki szerint a cukorbetegséggel együtt lehet élni

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon