MENÜ
 • Stohlt már nem érdeklik a drogos fiatalok?

  Stohl András magára hagyta az alapítványt, mellyel négy éve együttműködési megállapodást kötött.

  A drogos és ittas állapotban súlyos közlekedési balesetet okozó színész az őt 28 hónapos börtönbüntetésre küldő elsőfokú ítéletet követően bejárta az országot, és hetente több önkéntes előadást is tartott a fiataloknak drogprevenciós jelleggel. A kábítószeres múltjáról beszélt, és próbált az őt hallgató kamaszok lelkére beszélni, hogy ne kövessék el ugyanazokat a hibákat, amelyeket ő.

  A sok szakember közül csupán Stemler Mihály vállalta fel, hogy a „bűnös” Stohlt segíti. A közös munka mindenkinek jó volt: az alapítvány egy ismert arcot kapott a kampányához, Stohl pedig jóval kevesebb büntetéssel megúszta. Ám a színész szabadulása után nem folytatta az alapítványnál megkezdett munkát.

  “Kiálltam Stohl mellett, mert hittem abban, hogy egy hasznos dolog veszi kezdetét, jóváteszi botlását a fiatalokon segítve. Akkor ő ezt vezeklésnek nevezte – mondta Stemler Mihály csalódottan. – Kértem Andrást, hogy segítsen a honlap működtetésében, legalább írjon rá néha, mert azt már beláttam, támogatók keresésére nincsen ideje. Reménykedtem, hogy az András vállalásában szereplő segélykoncert helyet kaphat a Nemzeti Színházban, de az igazgató erre nem látott lehetőséget. Ugyanis Alföldi Róbert Stohl András magánéletét, beleértve a drogellenes kampányát is, külön akarja választani a színházi tevékenységétől. Sajnos be kell látni, hogy nem tudjuk, csak töredékesen elérni azt a nemes célt, amelyet magunk elé tűztünk.”

  Habár Stohl nemrégiben részt vett egy másik szervezet drogprevenciós előadásán, úgy látszik, korábbi partnereiről és ígéreteiről elfeledkezett.

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon