MENÜ
 • Stohlt eltiltották a gyerekektől

  Korábban még arról szóltak a hírek, hogy visszakapja a szerepeit a Nemzeti Színházban, de mégsem így történt.

  Stohl Andrást a közönség egyelőre nem láthatja az általa korábban játszott gyerekdarabokban. A féléves börtönbüntetése után visszatérő színművész ugyanis sem a Holdbeli csónakosban, sem pedig a Berzsián és Didekiben nem vehette vissza a szerepét, amit egyébként már azóta nem játszik, amióta eljárás indult ellene.

  A források szerint nem a színész mondott le a szerepekről, hanem a teátrum vezetősége döntött úgy: a börtönviselt művész ne játsszon kiskorúaknak.

  „Biztos vagyok benne, hogy nem Stohl András döntött úgy, nem szerepel az általa korábban játszott gyerekdarabokban. Ő minden szerepet vissza akart venni, szüksége van arra, hogy minél többet dolgozzon. Úgy tudjuk a színház berkein belül, hogy a vezetőség döntött úgy, inkább nem engedi a világot jelentő deszkákra Andrást” – mondta el egy, a színházban dolgozó háttérmunkás. – „Az azonban biztos, hogy a jövő évadban rengeteg új feladata lesz, és annak energiával feltöltődve, maximális koncentráció mellett kíván nekiugrani, nem baj, ha több ideje marad azokra összpontosítani.”

  Az érintett igen szűkszavúan kommentálta a történteket: „A Nemzeti Színház sajtóosztályát kell felhívni, ők válaszolnak majd a feltett kérdésekre”. A teátrum kommunikációs vezetője azonban még nyilatkozni sem volt hajlandó.

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon