MENÜ
 • Stohlra újabb fogság vár?

  Úgy tűnik, mégsem ússza meg ennyivel. Stohl András számáramég nem ért véget a rémálom. Hiába, hogy hétfőn szabadul, újra börtön fenyegeti.

  Bár letelt az öt hónap, amit a 2010. május 8-án Fót mellett okozott baleset miatt ült le, még mindig nem aludhat nyugodtan a színész. A baleset legsúlyosabb sérültjének, Kaincz Pálnak az ügyvédje ugyanis nem fejezi be a csatát. Mester Csaba a perújítás érdekében kérvényezi, hogy új szakértőt hallgasson meg a bíróság, mert Pali bácsi hiába vett részt az összes rehabilitáción és gyógytornán, egyre rosszabbul érzi magát.

  Az ügyvéd szerint nem céljuk, hogy Stohlt ismét börtönbe küldjék, de szeretnék, ha kiderülne, hogy sokkal súlyosabb sérüléseket okozott, mint ahogy azt előzőleg megállapították. “Mivel a kártérítés összegéről sem tudtunk meg egyezni, így a polgári perben kérni fogom a tanúink  kihallgatását, valamint, hogy a bíróság rendeljen ki másik szakértőt. Ha az ügyben új bizonyíték kerül elő, akkor az ügyészség dönthet a perújítás mellett” – magyarázta az ügyvéd. Ha az új bizonyítékok Kaincz Pálékat igazolják, az áldozatok megkaphatják a 12 millió forintos kártérítésüket, a színész pedig visszakerülhet a börtönbe.

  “Nincs még lezárva ez az ügy” – mondta Mester Csaba.  Az ügyben egy nem érintett ügyvéd szerint nem lehetetlen, hogy egy új per keretében Stohl András újra börtönbe kerüljön.  “De ehhez nagyon erős, független szakértői vélemények kellenének” – vélekedett Friedmann Róbert.

  Stohl Andrást reggel szabadulózárkába helyezték a Budapesti Fegyház és Börtönben. Itt már néhány dísznövény, rendes ágy és napilap is emlékeztet a kinti életre. Az, hogy pontosan mikor engedik ki a kapun, a börtön napirendjétől függ.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon