MENÜ
 • Stohl lánya visszaszámol

  Stohl Rebeka nehezen viseli az utolsó napokat a színész szabadulásáig. A legnépszerűbb közösségi oldalon számolja a napokat, hogy mikor láthatja viszont édesapját.

  Stohl András március 5-én szabadul a börtönből, miután tavaly októberben megkezdte büntetését, amiért ittasan balesetet okozott. Nemcsak a színész viseli nehezen a hátralévő napokat, hanem a családja is. Legidősebb lánya, a tizenkilenc éves Luca már felnőttként küzd meg a családi válsággal, míg legkisebb lánya, a három éves Franciska alig fogja fel a történteket. Azonban középső lánya, a kamasz Rebeka megszenvedte apja hiányát. Facebook-oldalán már visszaszámol, hogy mikor ölelheti meg apját, és egy idézettel fejezi ki szeretetét.

  „Könyörögtem a jóistennek, hogy tegyen csodát és egyszer lépj be az ajtón, ölelj át és szoríts úgy magadhoz, hogy azt érezzem: senki sem bánthat, hiszen te, az én erős apám itt van velem” – olvasható a Stohl könyvből származó idézet a lány adatlapján, karöltve olyan bejegyzésekkel, mint hogy „már csak 15 nap”, vagy „már mindjárt itt van”.

  Természetesen az apuka is izgatott, szívén viseli lányai sorsát, aggódik is miattuk. Ruttner György, a színész ügyvédje a következőt mondta: „Ügyfelemnek börtönbüntetése alatt és balesete óta is a gyermekei miatt van lelkiismeret-furdalása. Stohl András, mint minden lányos apa, imádattal óvja „kis hercegnőit”. Ügyfelem a szokásosnál is közelebb áll lányaihoz, büntetése előtt és közben is igyekezett apaként erőt adni nekik. Rebekát azért félti, mert a lányt édesanyjától való válása is nagyon megviselte érzékeny kamasz korában. Ügyfelemet havi rendszerességgel látogathatták lányai, gyakran telefonon is beszélhettek, mégis egyre izgatottabb szabadulása közeledtével, annyira várja már, hogy igazán magához ölelhesse lányait”.

  Talán meg is hatódnánk, ha Stohl a balesete előtt gondolt volna „kis hercegnőire”.

  Lájkold, ha együtt érzel velük!

  Forrás: Blikk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon