MENÜ
 • Sting musicalt ír

  A művész olyan területen is megvetni készül lábait, ahol eddig még nem jeleskedett. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

  Sting, aki éppen egyéves turnéjának befejezésére készül, amellyel méltóképpen koronázta meg zenei karrierjének huszonöt éves felállását, elárulta, hogy miután leteszi majd decemberben a gitárt, azonnal új projektjére fókuszál.

  A Police zenekar egykori énekese egy AFP-nek adott interjúban így nyilatkozott: “Amint vége van a turnénak, kicsit váltok és folytatom az írást. Még nagyon kezdeti szakaszban járunk, de én magam nagyon is kreatívnak érzem magam. Sok új dalt is írtam már a darabhoz, dacára annak, hogy ez egy eléggé ismeretlen terep számomra, nagyon izgatott vagyok.”  A musicalről egyelőre nem sokat lehet tudni, de Sting elárulta, a darab Az utolsó hajó címet kapja és egy kikötő munkásairól fog szólni, akik úgy döntenek, hogy megépítik saját hajójukat.

  A turné befejezésével kapcsolatban Sting csak annyit árult el, hogy ugyan ő maga nem egy nosztalgikus típus, de mivel ez a koncertsorozat megkívánja az időben visszatekintést is, nehéz dolga volt, hiszen ő inkább a jövőre szeret koncentrálni. Ennek ellenére az olyan régi slágerek, mint az Englishman in New York és a Message in a Bottle vagy a Roxanne mindig nagy örömet jelentenek neki, hiszen hiába énekelte már el ezerszer is őket, mindig új és új dolgokat fedez fel bennük.  “Az a munkám, hogy estéről estére elénekeljem ezeket a dalokat és megtaláljam bennük azt a szenvedélyt, amit akkor éreztem, amikor megírtam őket.” – nyilatkozta a hatvanegy éves ikon.

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon