MENÜ
 • Stewart nyilvánosan is bocsánatot kért

  Végre reagált a tegnap kitört botrányra a Twillight Bellája, Kristen Stewart. A színésznőről tegnap került ki néhány kompromitáló fotó, melyeken láthatóan megcsalja szerelmét, Robert Pattinsont.

  Egész Hollywood tegnap újra Twillight-lázban égett, hiszen a sikerfilmek két főszereplőjéről készült film szerelmespárja úgy néz ki hogy szakítani fog. Tegnap a US Weekly közölt le néhány kínos képet a 22 éves Kristen Stewartról, aki a Hófehér és a vadász rendezőjével enyelgett titokban. A médiát nem csak az sokkolta, hogy a színésznő félrelépett, hanem az is, hogy egy nála majdnem kétszer idősebb, nős férfival, aki feleségével két gyermeket is nevel.

  Kristen a fotókra egy rövid és velős közleménnyel reagált:

  “Rendkívül mélyen sajnálom azt a fájdalmat és szégyent, amit azoknak köszöntem akik közel álltak hozzám és akiket ez érintetett. Ez a pillanatnyi botlás kockáztatja a legfontosabb dolgot az életemben, akit a leginkább szeretek és tisztelek, Robot. Szeretem, szeretem és nagyon sajnálom.”

  Egy rövid közleményt a csalárd rendező is kiadott. Rupert egy hét és egy öt éves gyermeket nevel együtt Liberty Ross-szal, a 33 éves Vogue-modellel.

  “Teljesen meg vagyok zavarodva attól a fájdalomtól, amit a családomnak okoztam. Imádkozom, hogy együtt vészeljük át ezt az egészet.”

  A beszámolók szerint Robert Pattinson teljesen össze van törve. Ismerőse elmondása szerint legrosszabb rémálma teljesült.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon