MENÜ
 • Steve Angello süketen mixel

  A Swedish House Maffia lemezlovasát csalónak titulálták az interneten, miután fejhallgató nélkül keverte a számokat egy hollandiai fellépése végén. Steve Angello reagált a méltatlan vádakra.

  A fejhallgató nélküli fellépés felvételét a Youtube-on „Steve Angelo – Hogyan verd át a rajongóidat“ címmel jelentették meg, megvádolva a DJ-t, hogy előre megszerkesztett mixekkel nyomul az élő koncerteken.

  „Az van, hogy két éve a bal fülemre teljesen megsüketültem.Több mint egy hónapra elvesztettem a hallásomat, azt hittem örökre megsüketülök. Nagyon sokat dolgoztam repülés közben is a fejhallgatómmal, magas hangerővel.“ – mesélte el Angello, aki azóta igyekezett megoldani, hogy fejhallgató nélkül is zökkenőmentesen keverhesse a zenét.

  „Ha jól ismered a felvételeidet, tudod hogy hol érdemes becsatlakozni, és hol kezdődik a levezető szakasz. Nem nehéz, de az emberek folyton kérdezősködnek, ha nem ismerik, hogyan működik.“

  Angello a vádak után körbekamerázta magát washingtoni studiójában, és elkészített egy öt órás DJ set-et fejhallgató használata nélkül.

  „Nézd, nem csinálnám ezt az egészet, ha bárkit is át kellene vernem hozzá. Akármi mással is foglalkozhatnék, de tizenkét éves korom óta ezt csinálom, tudom hogyan kell keverni.“ – magyarázta. Angello energikus ütemeit mi is közelről átélhetjük az idei Balaton Soundon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon