MENÜ
 • Startolt Madonna turnéja

  Az amerikai 53 énekesnő újra nyakába vette a világot MDNA nevezetű turnéjával, mely egyszerre utal az MDMA partidrogra és nevére. Tegnap este Tel Avivban indul el a koncertsorozat, melyújra okoz majd néhány botrányt.

  Ahogy azt lemezkritikánkban már megírtuk, Guy Ritchie gyászolásán kívül Maddie legújabb albuma leginkább arról szól, hogy beszól Lady Gagának és újra piszkálja az egyházat, na meg rossz lánnyá változik, eldobva láncait.

  Madonna pedig turnéján is ezt teszi. A bűncsbocsánat közben egy gyóntatófülkében megjelenő énekesnő színpadján nem csak az INRI jelzést cserélte ki MDNA-ra egy feszületen, de még egy jó nagy lövöldözést is rendez. Míg Gang Bang című dalát egy Tarantino-isnpirálta motelszobában adja elő, addig Give Me All Your Luvin’ című örökzölddé messze nem vált slágerét pompomlányak öltözve, nagy popart háttérképekkel.

  Madonna rengeteg új dalán kívül olyan szerzeményeket is felelevenít, mint a Papa Don’t Preach, az Open Your Heart vagy a Like A Virgin. A legnagyobb dobása az énekesnőnek mégis az Express Yourself felelevenítése. Ez az a dal, aminek másolásával vádolták Gagát Born This Way című slágerének megjelenésekor. Madonna bőszen mutatja be a valós hasonlóságokat, fél dalát Gaga örökzöldjének dalszövegét felhasználva.

  Ezen kívül persze nem maradhatnak el olyan világklasszisok sem, mint a Vogue, Erotica és Humen Nature, melyekhez nem más, mint Gaultier tervezte a szereléseket. A néha gitárt is kezébe vevő ikon a koncerten egy átvezető videó segítségével hívja fel a figyelmet az iskolákban zajló zaklatásra néhány öngyilkosságot elkövetett fiatal képének bemutatásával.

  Madonna hozzánk legközelebb Bécsben fog fellépni, július 29-én. A Son Ericcsonnak hála máris itt van egy nyolcperces összeállítás a varázslatosan ígérkező két óráról – 4:14-től kihagyhatatlan!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon